Rólam

 

 

Közgazdászként több évtizedes munkatapasztalattal, hazai- és nemzetközi vezetői gyakorlattal a hátam mögött, jelenleg Üzletviteli tanácsadóként és Személyes vezetőfejlesztőként támogatom a gazdasági élet aktív résztvevőit.

Völgyi Erika

Hiszek Müller Péter szavaiban, ami jól tükrözi a munkához és élethez való hozzáállásomat.

“Akit a tenger vár, annak minden akadály kicsi. Még a hegyet is megkerüli. Vagy lyukat váj benne, és idővel föloldja még a köveket is. Tanulj a víztől, nem lehet legyőzni. Ezt a szót, hogy “akadály”, nem ismeri.”

Szeretem látni az embert a munka mögött. Izgalmas a sokszínű csapatok tevékenységéből a legjobbat kihozni. Kihívás meglátni, hogyan lehet még jobb, hogyan lehet mindenkinek hasznos. Élmény részese lenni a fejlődésnek. Tudatosan és folyamatosan fejlesztem magamat, hogy vezető társaimat támogathassam szakmailag, továbbá kísérhessem Ügyfeleimet egy ideig az úton, amin megtapasztalhatják a fejlődés, változás új élményét az üzleti coaching folyamata által. Mindez különleges öröm számomra, egyúttal hála, hogy a folyamatnak én is részese lehettem.

Hiszek abban, hogy Üzleti tanácsadó és Személyes vezetőfejlesztő tevékenységem során Ügyfeleim támogatását is szolgálja egyrészt az évtizedes vezetői tapasztalatom, másrészt az a jártasság, amit a külföldi, nemzetközi csapatban eltöltött évek során szereztem. A különböző viselkedési kultúrákban érvényesülés kiválóan fejlesztette interperszonális képességemet. Saját fejlődésemet mind szakmai, mind emberi oldalon folyamatosan szem előtt tartom.

Járjuk be a vezetői út egy szakaszát közösen! Megtisztel, ha Ügyfelem lesz!

bövebben