Koronavírus hatásai – Coaching ereje 6. rész

Húsvéti írásom a megállásról, elgondolkodásról, jövőbe tekintésről szólt. Néhány héttel az elszigetelődés kezdete után hogy vagyunk magunkkal most? Milyen apró vagy nagyobb célokat fogalmaztunk meg magunknak? Egyeltalán merünk-e tervezni a jelenlegi kiszámíthatatlan időkben, vagy inkább a mának élünk, esetleg annak örülünk, hogy túlélünk?

Kitavaszodott, melegszik az idő, hosszabbodnak a napok. Ezért is hozom ezúttal a fenyőt segítő képnek, amit világszerte a megújulás, a meleg és a fény, maga az élet szimbólumaként ünnepelnek.
A fenyő szimbolikus jelentéséből kiragadtam néhányat: újjászületés, bátorság, győzelem, életerő, merészség, vagy akár megfontolatlanság. Melyik szólít meg, mivel tudsz azonosulni egy hónappal a koronavírus okozta körülmények beállta után?

Életünk nem állt meg, bár kisebb térbe szorultak mindennapjaink. Találjuk meg ebben a közegben is a lehetőségeket, erőnket, céljainkat. ADJ magadnak IDŐT, és fordulj bátran segítséghez, ha elakadtál, ha hatékony megoldásokat szeretnél találni. Tapasztald meg a coaching erejét! Csak egy óra, mégis hosszú idők során felhalmozódó kérdésekre találhatod meg saját válaszaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük