Mélyvízben jól jön a kapaszkodó

Március közepe óta sokasodtak életünkben azok a helyzetek, amikor úgy érzi az ember, hirtelen mélyvízben találta magát – akár egzisztenciálisan, anyagilag, vagy épp mentálisan és még sorolhatnánk.

búvár_navigco

Aki tanult búvárkodni, talán még emlékszik, hogy az első nyíltvízi merülés alkalmával a biztonságérzetet az a (vezető)kötél növeli, ami kapaszkodóként szolgál a felszínre emelkedéskor. Sokan hetek óta keresik a kapaszkodót, ami a rendkívüli helyzetben segít biztonságérzetüket erősíteni, megtalálni a felfelé vezető utat a mélyből, ahova váratlan külső körülmények sodorták. Ilyen kapaszkodót jelenthet többek között a coaching beszélgetés. Miért is? Mert egyénre szabott támaszt nyújt a vezetők, üzletemberek részére elakadások esetén. Hogyan? A jövő lehetőségeire fókuszál, az új perspektívák által a megoldási lehetőségek skálája kiszélesedik, feltárulnak a saját belső erőforrások…

Amennyiben Te is keresed a kapaszkodót, jusson eszedbe, hogy a coaching kiváló lehetőség vezetők számára. Legyen ez a Te személyes „köteled”. Érdekel a coaching ereje? Tapasztald meg személyesen, hogy a virtuális térben is hatékony eszköz a business coaching. A távolság nem akadály.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük